Ozoneairin käyttö

Ozoneairin käyttö on tehokkain ja nopein tapa tehdä asunnon otsonointi, syväpuhdistaa jokainen nurkka talostasi ja päästä hajuista eroon pysyvästi.

Mikäli sinulla on joskus ollut hajuongelmia talossasi, tiedät varmasti kuinka vaikeaa asunnon otsonointi ja niistä eroon pääseminen voi olla. Tupakanhaju ja savuvauriot pinttyvät, ja voivat pysyä materiaaleissa ja rakenteissa vuosikausia. Näihin ei tavalliset puhdistusmenetelmät tehoa.

Otsonaattori tuottaa otsonia, joka laitteen tuulettimen avulla leviää koko puhdistettavaan tilaan. Koska otsoni on kaasu, pääsee se myös ahtaisiin paikkoihin, jossa esimerkiksi home piileskelee. Näitä paikkoja on eteenkin seinien sisällä, lattian alla ja tekstiileissä.

Asunnon otsonointi ei tarvitse olla vaikea toimenpide. Ozoneair on vähintäänkin yhtä helppokäyttöinen kuin mikro. Start-napin painamisen jälkeen, laite hoitaa itse kaiken alusta loppuun. Otsonin käyttö ei ole koskaan ollut helpompaa!

  1. Kytke laite pistokerasiaan
  2. Valitse kiertosäätimellä puhdistettavan tilan koko
  3. Laite ilmoittaa käsittelyn ajan
  4. Paina starttia ja poistu tilasta 2 minuutin sisällä
  5. Laite sammuttaa itse itsensä käsittelyn jälkeen

Huomioi, ettei puhdistettavassa tilassa saa olla ihmisiä, eläimiä tai kasveja käsittelyn (+2 tunnin) aikana!

Missä Ozoneairia voidaan käyttää?

Cabin by a lake

Kodissa ja kesämökissä

Hajut voivat piileskellä kaikkialla, esimerkiksi tekstiileissä, seinissä ja lattioissa. Juuri sellaisissa paikoissa, joita on vaikea puhdistaa. Ozoneair pystyy puhdistamaan nämäkin paikat vaivattomasti.

Vintillä

Vintillä voi olla vaikea siivota, jos siivoat. Tunkkaisesta hajusta ei silti pääse eroon ja se tarttuu kaikkeen, mitä vintillä varastoidaan. Ozoneair laite poistaa kaikki hajut kokonaan.

Autotallissa ja kellarissa

Kellarin ummehtuneesta ilmasta autotallin öljyjen ja kemikaalien hajusekoitukseen. Oli haju mikä hyvänsä, tehoaa Ozoneair kaikkeen.

Kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneissa home on erittäin yleistä jatkuvan kosteuden vuoksi. Ozoneair hyökkää mikro-organismien kimppuun tuhoten ne lopullisesti ja neutralisoiden hajut.

Keittiössä

Ruuan käryä? Kaalilaatikon haju? Pohjaan palanut ruoka? Mitä ikinä keittiössäsi onkaan tapahtunut, hajujen poistaminen ei ole ongelma Ozoneairilla. Muutamassa tunnissa keittiösi on taas hajuton ja raikas.

Bucket with soapy water

Ryömintätilassa

Ryömintätiloissa on yleensä hajuongelma huonosta ilmastoinnista, maabakteereista ja homeitiöistä johtuen. Ratkaisu: Ozoneair.

Osta otsonaattori Ozoneairilta

Tee asunnon otsonointi ja poista pahat hajut kaikista tiloista jollain meidän tehokkaista malleistamme. Löydä juuri tarpeisiisi sopiva malli.