Hajuista eroon otsonilla

Otsoni on luonnon oma hajunpoistaja

Otsoni on yli 2000 kertaa klooria tehokkaampaa ja se toimii paremmin kuin muut puhdistusaineet ja myrkylliset kemikaalit hajujenpoistossa.

Otsonin tyypillinen haju on tunnistettavissa ukonilman jälkeen, kun ilmassa on suuria määriä otsonia. Otsonaattori käyttää samaa, luonnollista menetelmää puhdistukseen.

Se on täysin ympäristöystävällinen ja luonnollinen menetelmä. Lisäksi Ozoneair on todella helppo käyttää. Sinun täytyy ainoastaan kytkeä laite virtalähteeseen, säätää puhdistettavan tilan koko ja painaa starttia sekä poistua tilasta. Mitään muuta ei vaadita. Laite hoitaa käsittelyn täysin automaattisesti alusta loppuun.

Otsoni tuhoaa kaikki hajua aiheuttavat aineet ilmasta ja materiaaleista. Käsittelyn jälkeen jäljelle jää vain raikas, puhdistettu ilma.

cigarettes

Savunhaju katoaa otsonilla

Tupakoinnista aiheutuva savunhaju tarttuu joka puolelle. Otsonin molekyylit tunkeutuvat materiaaleihin, neutralisoiden savunhajun kokonaan, riippumatta siitä, missä se sijaitsee.

Ummehtunut haju katoaa otsonilla

Kellarin, vintin tai kesämökin ummehtunut haju saa kyytiä otsonilla. Otsoni hyökkää mirko-organismien, allergeenien ja muiden hajujen kimppuun, tuhoten ne lopullisesti.

urinal

Virtsanhajusta eroon otsonilla

Voimakas, pistävä kissanpissan haju ei ole pelkästään epämukava, vaan myös vaikea poistaa. Tämä ei ole ongelma otsonaattorille.

wet dogs

Eläinten aiheuttamat hajut katoavat otsonilla

Lemmikit ovat ihania, mutta niiden hajut jäävät usein kalusteisiin ja mattoihin. Ozoneair poistaa jopa kissanpissan hajun pysyvästi.

burned books

Tulipalon aiheuttama haju pois otsonilla

Tulipalosta johtuva savu ärsyttää hengitysteitä ja se jää herkästi tekstiileihin sekä vaatteisiin. Otsoni tuhoaa hajun aiheuttavat molekyylit lopullisesti.

mold up close

Homeenhaju katoaa otsonilla

Homeitiöt ovat näkymättömiä ihmisen silmälle, joka tekee homeen poistamisesta todella haastavaa. Otsoni tuhoaa nämä homeitiöt vain muutamassa tunnissa, eikä ne sen jälkeen pääse leviämään tai kasvamaan.

Osta otsonaattori Ozoneairilta

Poista pahat hajut kaikista tiloista jollain meidän tehokkaista malleistamme. Löydä juuri tarpeisiisi sopiva malli.