Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka kauan Ozoneair otsonaattoria käytetään?

Tämä riippuu siitä, kuinka iso puhdistettava tila on ja mikä kapasiteetti otsonaattorilla on. Itse asiassa on hyvin vaikea sanoa täsmälleen, sillä jotkut hajut ovat niin syvällä materiaaleissa, että ne vaativat pidemmän käsittelyajan tai useamman käsittelykerran. Perinteisellä otsonaattorilla puhdistusprosessi kestää useita vuorokausia. Ozoneairilla, joka käyttää automaattista optimointia ja käsittelyajan säätöä, puhdistusprosessi kestää aivan maksimissaan 12 tuntia. Yleensä parikin tuntia riittää hajujen poistamiseen, uniikin, intervalleissa työskentelvän laitteemme ansiosta.

Minulla on kokonainen talo, joka vaatii käsittelyä. Miten toimin?

Voit käsitellä huoneen kerralla pienemmällä Ozoneairilla, mutta jos tilaratkaisu on avara, vaaditaan yleensä suurempi otsonaattori. Joissakin tapauksessa voi olla järkevää pienetää käsiteltävän tilan kokoa rakennusmuovilla.

  • Tämän menetelmän edut: Pienemmille tiloille tarkoitettu Ozoneair on halvempi. Talon muissa tiloissa voi oleskella mikäli käsiteltävä tila tehdään 100% ilmatiiviiksi esimerkiksi rakennusmuovin ja teipin avulla.
  • Tämän menetelmän huonot puolet: käsittely joudutaan tekemään huone kerrallaan, mikä tietysti pidentää puhdistuksen kokonaisaikaa.

Toinen tapa on käsitellä koko talo tai kokonainen kerros kerrallaan tehokkaammalla Ozoneair otsonaattorilla.

  • Tämän menetelmän edut: Yksi käsittely riittää kokonaiseen kerrokseen tai jopa taloon. Kokonaisaika puhdistukselle on siis huomattavasti lyhyempi.
  • Tämän menetelmän huonot puolet: Talossa ei voi oleskella käsittelyn aikana.

Kuinka kauan käsittelyn jälkeen minun täytyy odottaa, ennen kuin saan palata puhdistettuun tilaan?

Otsoni on hyvin reaktiivinen kaasu, joka muuttuu tavalliseksi hiilidioksiidiksi ja vedeksi n. 30 minuutissa. Otsonipitoisuudet laskevat siis todella nopeasti otsonilaitteen sammuttua automaattisesti käsittelyn jälkeen. Suosittelemme kuitenkin odottamaan vähintään 2 tuntia, jotta otsoni ja muut aineosat varmasti ehtivät hajoamaan.

Osta otsonaattori Ozoneairilta

Poista pahat hajut kaikista tiloista jollain meidän tehokkaista malleistamme. Löydä juuri tarpeisiisi sopiva malli.