Miten otsonaattori toimii

Miten otsonaattori toimii? Ozoneairin käyttö on tehokkain ja nopein tapa tehdä asunnon otsonointi, syväpuhdistaa jokainen nurkka talostasi ja päästä hajuista eroon pysyvästi.

Mikäli sinulla on joskus ollut hajuongelmia talossasi, tiedät varmasti kuinka vaikeaa asunnon otsonointi ja niistä eroon pääseminen voi olla. Tupakan haju ja savuvauriot pinttyvät ja voivat pysyä materiaaleissa sekä rakenteissa vuosikausia. Näihin ei tavalliset puhdistusmenetelmät tehoa.

Otsonaattori tuottaa otsonia, joka leviää laitteen tuulettimen avulla koko puhdistettavaan tilaan. Koska otsoni on kaasu, pääsee se myös ahtaisiin paikkoihin, jossa esimerkiksi home piileskelee. Tällaisia paikkoja löytyy etenkin seinien sisällä, lattian alla ja tekstiileissä.

Asunnon otsonointi ei tarvitse olla vaikea toimenpide. Ozoneair on vähintäänkin yhtä helppokäyttöinen kuin mikroaaltouuni. Start-napin painamisen jälkeen, laite nimittäin hoitaa itse kaiken alusta loppuun. Otsonin käyttö ei ole koskaan ollut helpompaa!

  1. Kytke laite pistorasiaan
  2. Valitse kiertosäätimellä puhdistettavan tilan koko
  3. Laite ilmoittaa käsittelyn ajan
  4. Paina starttia ja poistu tilasta 2 minuutin sisällä
  5. Laite sammuttaa itse itsensä käsittelyn jälkeen

Huomioi, ettei puhdistettavassa tilassa saa olla ihmisiä, eläimiä tai kasveja käsittelyn (+2 tunnin) aikana!

Miten otsonaattori toimii ja missä sitä voidaan käyttää?

Asunnon otsonointi

Kodissa ja kesämökissä

Hajut voivat piileskellä kaikkialla, esimerkiksi tekstiileissä, seinissä ja lattioissa. Juuri sellaisissa paikoissa, joita on vaikea puhdistaa. Ozoneair pystyy puhdistamaan nämäkin paikat vaivattomasti.

Ullakon haju pois

Vintillä

Vintillä voi olla vaikeaa siivota. Tunkkaisesta hajusta ei siltikään pääse eroon ja se tarttuu kaikkeen, mitä vintillä varastoidaan. Ozoneair otsonointilaite poistaa kaikki hajut kokonaan.

Kellarin haju pois

Autotallissa ja kellarissa

Kellarin ummehtuneesta ilmasta autotallin öljyjen ja kemikaalien hajusekoitukseen. Oli haju mikä hyvänsä, Ozoneair tehoaa kaikkeen.

Kylpyhuoneen haju pois

Kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneissa home on erittäin yleistä jatkuvan kosteuden vuoksi. Ozoneair hyökkää mikro-organismien kimppuun tuhoten ne lopullisesti ja neutralisoiden hajut.

Keittiön haju pois

Keittiössä

Ruuan käryä? Kaalilaatikon haju? Pohjaan palanut ruoka? Mitä ikinä keittiössäsi onkaan tapahtunut, hajujen poistaminen ei ole ongelma Ozoneairilla. Muutamassa tunnissa keittiösi on jälleen hajuton ja raikas.

Miten otsonaattori toimii

Ryömintätilassa

Ryömintätiloissa on yleensä hajuongelma huonosta ilmastoinnista, maabakteereista ja homeitiöistä johtuen. Ratkaisu: Ozoneair.

Osta otsonaattori Ozoneairilta

Tee asunnon otsonointi ja poista pahat hajut kaikista tiloista jollain Ozoneairin tehokkaista malleista. Löydä juuri tarpeisiisi sopiva malli.