Osta otsonointilaite

Ozoneair GO otsonointilaite

Ozoneair GO

GO on pieni ja kätevä otsonointilaite. Se on täydellinen ajoneuvon tai pienen huoneen puhdistamiseen erilaisista hajuista.

Ozoneair PLUS otsonointilaite

Ozoneair PLUS

PLUS on tehokas otsonaattori, jonka avulla hieman suuremman tilan puhdistus hoituu alta aikayksikön. Käytä sitä esimerkiksi yksittäisessä huoneessa, ajoneuvossa, huoneistoissa tai pienemmissä mökeissä.

Ozoneair PRO otsonointilaite

Ozoneair PRO

PRO on laitteistamme tehokkain. Se soveltuu parhaiten suurien tilojen ja talojen puhdistukseen.

Otsonointilaite poistamaan pahoja hajuja ja hometta

Tämä korkealaatuinen ruotsalainen otsonointilaite muodostaa otsonikaasua, joka tuhoaa ilmansaasteita tehokkaasti. Perinteisiin puhdistusmenetelmiin verrattuna, se ylettyy syvälle materiaaleihin ja sisustuksiin, lattioiden alle sekä seinien sisälle. Myös savuvauriosta kärsinyt huone tuoksuu uudelta käsittelyn jälkeen.

Hajunpoistaja, joka tuhoaa homeen, bakteerit ja allergeenit

Ozoneairin avulla voit kätevästi sterilisoida huoneen. Bakteerit, home ja allergeenit eivät selviydy otsonin määrästä. Ozoneair toimii myös homeeseen, joka on pureutunut rakennusmateriaaleihin.

Automaattinen optimointi

Automaattisen toiminnan avulla säästyt arvailuilta. Se tekee otsonikäsittelystä helpompaa kuin koskaan aiemmin. Säädät vain tilan koon, jolloin otsonointilaite laskee itse sopivan käsittelyajan tilalle ja ilmoittaa sen sinulle. Starttia painamalla laite käynnistyy 2 minuutin kuluessa, ja käsittelyn päätteeksi se sammuttaa itse itsensä.

Vaaraton kumille, muoville ja elektroniikalle

Ozoneairin uniikki intervalli-tekniikka tekee käsittelystä vaarattoman ja hellävaraisen. Se tarkoittaa, että otsonointilaite ei vahingoita kotiasi millään tavalla.

Otsonaattorin käyttö

Ozoneairin käyttö on tehokkain ja nopein tapa syväpuhdistaa jokainen nurkka talostasi sekä päästä hajuista eroon pysyvästi.

Mikäli sinulla on joskus ollut hajuongelmia talossasi, tiedät varmasti kuinka vaikeaa niistä eroon pääseminen voi olla. Tupakan haju ja savuvauriot pinttyvät, ja voivat pysyä materiaaleissa ja rakenteissa vuosikausia. Näihin ei tavalliset puhdistusmenetelmät tehoa.

Hajunpoisto ei tarvitse olla vaikeaa. Ozoneair on vähintäänkin yhtä helppokäyttöinen kuin mikro. Start-napin painamisen jälkeen laite hoitaa itse kaiken alusta loppuun. Otsonin käyttö ei ole koskaan ollut helpompaa!

Osta otsonointilaite Ozoneairilta

Poista pahat hajut kaikista tiloista yhdellä Ozoneairin tehokkaista malleista. Löydä tarpeisiisi sopiva malli meiltä.