OZONEAIR PLUS

Ozoneair PLUS

Ozoneair PLUS on tehokas otsonaattori, jonka avulla hieman suuremman tilan puhdistus hoituu alta aikayksikön. Käytä sitä esimerkiksi yksittäisessä huoneessa, ajoneuvossa, huoneistoissa tai pienemmissä mökeissä.

PLUS on täyttömalli, johon voit ostaa vaihtolevyjä ja pidentää sen käyttöikää aina 4000 tunnilla (500-1000 käsittelykerralla).

★ ★ ★ ★

Kuvaus
Ozoneair PLUS toimii parhaiten tiloissa, jotka ovat maksimissaan 60 m2. Laitteen voi säätää pienempään tilaan, esimerkiksi ajoneuvoon, missä se toimii nopeammin kuin pienin mallimme Ozoneair GO.

Tämä malli on suosituin, sillä se sopii moneen paikkaan. PLUS on täyttömalli, johon voit ostaa vaihtolevyjä ja pidentää sen käyttöikää aina 4000 tunnilla (500-1000 käsittelykerralla). Älykkään lukitusmekanismin avulla levyt irroitetaan, puhdistetaan ja vaihdetaan tarvittaessa kätevästi ilman työkaluja. Todella kätevää, mikäli Ozoneairia käytetään usein!

Intervallit
Teho vaihtelee käsittelyn aikana täysin uniikilla tapaa, jonka vuoksi syvälle pinttyneet hajut tuhoutuvat lopullisesti. Tämän vuoksi eivät myöskään materiaalit, kuten muovit, kumiosat ja elektroniikka, vaurioidu.

Automaattinen optimointi
Ozoneair valitsee itse sopivan käsittelyajan ja otsonin määrän, kun olet määrittänyt puhdistettavan tilan koon. Säästyt siis laskelmilta ja arvailuilta!

Tekniset tiedot
Malli: Ozoneair PLUS
Kapasiteetti: 60 m2 asti
Tulojännite: 220-240 V
Taajuus: 50-60 Hz
Teho: 55 W
Koko: 29,0 x 28,0 x 17,0 cm
Paino: 4,5 kg

Osta otsonaattori Ozoneairilta

Poista pahat hajut kaikista tiloista jollain meidän tehokkaista malleistamme. Löydä tarpeisiisi sopiva malli.