Otsonaattorin käyttö

Otsonaattorin käyttö pahojen hajujen ja homeen varalle

Otsonaattorin käyttö korkealaatuista ruotsalaista otsonigeneraattoria hyödyntäen muodostaa otsonikaasua, joka tuhoaa ilmansaasteita tehokkaasti. Perinteisiin puhdistusmenetelmiin verrattuna laitteen käyttö ylettyy syvälle materiaaleihin ja sisustuksiin, lattioiden alle sekä seinien sisälle. Myös savuvauriosta kärsinyt huone tuoksuu uudelta käsittelyn jälkeen.

Otsonaattorin käyttö

Hajunpoistaja, joka tuhoaa homeen, bakteerit ja allergeenit

Ozoneairin avulla voit kätevästi sterilisoida huoneen. Bakteerit, home ja allergeenit eivät selviydy otsonin määrästä. Ozoneair toimii myös homeeseen, joka on pureutunut rakennusmateriaaleihin.

Automaattinen optimointi

Automaattisen toiminnan avulla säästyt arvailuilta. Se tekee otsonikäsittelystä helpompaa kuin koskaan aiemmin. Säädät vain tilan koon, jolloin otsonaattori laskee itse sopivan käsittelyajan sisätilalle ja ilmoittaa sen sinulle. Starttia painamalla laite käynnistyy 2 minuutin kuluessa ja käsittelyn päätteeksi se sammuttaa itse itsensä.

Vaaraton kumille, muoville ja elektroniikalle

Ozoneairin uniikki intervalli-tekniikka tekee käsittelystä vaarattoman ja hellävaraisen. Se tarkoittaa, että laitteen käyttäminen ei vahingoita kotiasi millään tavalla.

Ozoneair PRO otsonointilaite

Otsonaattorin käyttö

Otsonaattorin käyttö on tehokkain ja nopein tapa syväpuhdistaa jokainen nurkka talostasi ja päästä hajuista eroon pysyvästi.

Mikäli sinulla on joskus ollut hajuongelmia talossasi, tiedät varmasti kuinka vaikeaa niistä eroon pääseminen voi olla. Tupakan haju ja savuvauriot pinttyvät, ja voivat pysyä materiaaleissa ja rakenteissa vuosikausia. Näihin tavalliset puhdistusmenetelmät eivät tehoa.

Hajunpoisto ei tarvitse olla vaikeaa. Ozoneair on vähintäänkin yhtä helppokäyttöinen kuin mikro. Start-napin painamisen jälkeen laite hoitaa itse kaiken alusta loppuun. Otsonin käyttö ei ole koskaan ollut helpompaa!

Osta otsonigeneraattori Ozoneairilta

Poista pahat hajut kaikista tiloista jollain Ozoneairin tehokkaista malleista. Löydä tarpeisiisi juuri sopiva malli.