Autojen, asuntovaunujen ja veneiden otsonikäsittely

Otsonikäsittely on testattu ja todettu, tehokas menetelmä poistamaan hajuja sekä mikro-organismeja kuten hometta muun muassa ajoneuvoista ja veneistä.

Koska otsoni on kaasu, pääsee se käsiksi hajuihin, jotka piileskelevät syvällä materiaaleissa ja sisustuksessa. Juuri sellaisia hajuja, joita muutoin voi olla vaikea saada pysyvästi pois.

Otsonikäsittely ajoneuvossa poistaa myös allergeenit, joka tekee siitä tehokkaan tavan allergiasaneeraukseen.

Ozoneair in a car

Otsonikäsittely voidaan suorittaa kaikissa ajoneuvoissa, asuntovaunuissa ja veneissä.

Näin suoritat otsonikäsittelyn

  1. Aloita siivoamalla ja puhdistamalla auto sisältä huolellisesti. Pyyhi kaikki pinnat sekä imuroi auton sisäpinnat. Esimerkiksi tupakoinnin jälkeen, auton sisälle voi jäädä kalvo tupakansavusta. Pyyhkimällä pois tätä kalvoa, pääsee otsoni myöhemmin tunkeutumaan materiaaleihin tehokkaammin.
  2. Avaa auton ilmastointiventtiilit, jotta otsoni pääsee myös kulkeutumaan auton ilmastointikanaviin, joihin hajut yleensä jäävät.
  3. Aseta otsonaattori laite mahdollisimman keskelle ajoneuvon sisälle, esimerkiksi takapenkkien keskiosaan.

Vinkki: Mikäli autossa on tupakoitu paljon, on ilmastointikanaviin ja ilmanpuhdistimeen kertynyt kalvoja. Suosittelemme, että auton ilmastointi ja ilmankierto ovat päällä käsittelyn aikana vähintään 15 minuuttia, jotta otsoni pääsee kulkeutumaan myös sinne.

Osta otsonaattori Ozoneairilta

Poista pahat hajut kaikista tiloista jollain meidän tehokkaista malleistamme. Löydä juuri tarpeisiisi sopiva malli.