Asuntovaunujen, veneiden ja auton otsonointi

Auton otsonointi sekä asuntovaunujen ja veneiden otsonikäsittely on testattu ja todettu tehokas menetelmä poistamaan hajuja sekä mikro-organismeja kuten hometta.

Koska otsoni on kaasu, se pääsee käsiksi hajuihin, jotka piileskelevät syvällä materiaaleissa ja sisustuksessa. Juuri sellaisia hajuja, joita muutoin voi olla vaikea saada pysyvästi pois.

Auton otsonointi poistaa myös allergeenit, joka tekee siitä tehokkaan tavan allergiasaneeraukseen.

Auton otsonointi

Otsonikäsittely voidaan suorittaa kaikissa ajoneuvoissa, asuntovaunuissa ja veneissä.

Auton otsonointi - 3 vaihetta

  1. Aloita siivoamalla ja puhdistamalla auto sisältä huolellisesti. Pyyhi kaikki pinnat sekä imuroi auton sisäpinnat. Esimerkiksi tupakoinnin jälkeen auton sisälle voi jäädä kalvo tupakan savusta johtuen. Pyyhkimällä tätä kalvoa pois, otsoni pääsee myöhemmin tunkeutumaan materiaaleihin tehokkaammin.
  2. Avaa auton ilmastointiventtiilit, jotta otsoni pääsee myös kulkeutumaan auton ilmastointikanaviin, joihin hajut yleensä jäävät.
  3. Aseta otsonaattori mahdollisimman keskelle ajoneuvon sisälle, esimerkiksi takapenkkien keskiosaan.

Vinkki: Mikäli autossa on tupakoitu paljon, on ilmastointikanaviin ja ilmanpuhdistimeen kertynyt kalvoja. Suosittelemme, että auton ilmastointi ja ilmankierto ovat päällä käsittelyn aikana vähintään 15 minuuttia, jotta otsoni pääsee kulkeutumaan myös sinne.

Osta otsonaattori Ozoneairilta

Poista pahat hajut kaikista tiloista jollain Ozoneairin tehokkaista malleista. Löydä tarpeisiisi sopiva malli.